Zásady ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu se dozvíte vše potřebné o tom, kdy, jak a proč zpracováváme vaše osobní údaje. A kdyby přeci jen nebylo cokoliv jasného nebo jste se chtěli na cokoliv zeptat, napište nám na promotion@heartnoize.cz.

Osobní údaje zpracováváme samozřejmě v souladu se všemi příslušnými právními předpisy, což je hlavně obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679).

Správcem vašich osobních údajů jsme především my, Heartnoize Promotion s.r.o., a pomáhají nám s tím i další, které najdete níže.


Vstupenky

  1. Když si koupíte lístek na nějakou z akcí, které (spolu)organizujeme, a to prostřednictvím prodejců, budeme zpracovávat především tyto vaše údaje: jméno a příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo, případně i adresu, věk nebo další údaje, které budeme v daném případě vyžadovat.

a to za účelem plnění smlouvy, která tím mezi námi prostřednictvím prodejců lístků vzniká. Údaje si uchováme kvůli evidenci prodaných lístků, případně i kvůli zajištění bezpečnosti na akci a ochraně našich práv pro případ, že by mezi námi vznikl nějaký spor, případně kvůli jejich vrácení atd.

  1. Údaje si uchováváme po dobu potřebnou ke splnění smlouvy, k ochraně vašich i našich práv z ní a po dobu evidence, až po dobu 10 let od plnění či ukončení smlouvy. ..
  2. Tím, že si koupíte lístek na naši akci, se také stáváte naším zákazníkem. Díky tomu vám můžeme posílat informace o případném zrušení, přesunutí koncertu nebo jakékoliv důležité info ohledně akce na kterou jste si koupili lístek, protože tyto informace nejsou obchodním sdělením. Můžeme vám občas posílat i tipy na dalších akce z naší produkce, a to díky našemu oprávněnému zájmu. Odebírání novinek a tipů na další skvělé koncerty můžete kdykoliv zrušit přes odkaz v patičce našich mailů nebo nám napište na promotion@heartnoize.cz.

Novinky

  1. Jestli vás zajímají žhavé novinky z naší produkce, ať už tipy na akce nebo sem tam i nějaké soutěže a podobné info pro nadšené hudební fanoušky, můžete se přihlásit k odběru novinek, aby vám nic neuteklo. V takovém případě budeme zpracovávat vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu.

Pokud se k nim přihlásíte, souhlasíte s tím, že budeme zpracovávat váš e-mail a že vám naše novinky můžeme posílat, a to po dobu 5 let. Kdyby vás náhodou přestaly naše zajímavé tipy bavit, můžete se jednoduše odhlásit – stačí kliknout na odkaz ke zrušení, který najdete v patičce mailu nebo nám napište na promotion@heartnoize.cz.

 

Soutěže

  1. Tu a tam taky pořádáme na našich sociálních sítích soutěže. Pokud se budete některé chtít účastnit, budeme potřebovat zpracovávat vaše osobní údaje, a to pro vaše zařazení do soutěže, výběr výherce a doručení výhry. Typicky půjde o jméno a příjmení či uživatelské jméno na sociální síti, e-mail, telefon a doručovací adresa. Další potřebné údaje můžeme ještě specifikovat podle typu soutěže.
  2. Když se přihlásíte do soutěže, bereme to tak, že souhlasíte jak s jejími podmínkami, tak i se zpracováním osobních údajů. Pokud byste si to v průběhu soutěže rozmysleli a souhlas se zpracováním vzali zpět, nedá se svítit a vaše další pokračování v soutěži není možné.
  3. Osobní údaje uchováváme po dobu soutěže a po dobu, kterou potřebujeme k doručení výhry a případně i uplatnění výhry.

Focení na akcích

  1. Hvězdami koncertu nejsou jenom vystupující, ale i fanoušci, proto se může stát, že fotografové budou fotit i vás. Tím, že se účastníte takové akce, berete tuto informaci na vědomí. Pokud na fotkách být opravdu nechcete, stačí poprosit fotografa, ať zamíří objektiv jinam. A kdyby se stalo, že objevíte svou fotku na našich sociálních sítích a vážně ji tam nebudete chtít, napište nám na promotion@heartnoize.cz nebo na sociálních sítích a dohodneme se.

Sociální sítě a komunikace

  1. Můžete se s námi také kdykoliv spojit na sociálních sítích – a to na našem profilu na Facebooku nebo na Instagramu, kde nás v obou případech najdete pod @heartnoizepromotion. Pokud nám napíšete do chatu zprávu, můžeme, je-li to nutné, zpracovávat spolu s provozovatelem sociální sítě vaše osobní údaje pro účely zodpovězení dotazu nebo vyřízení vaší stížnosti.
  2. V případě interakce s našimi účty na sociálních sítích prostřednictvím jejich funkcí (např. like, share, apod.), s námi mohou tyto sociální sítě sdílet některé údaje, a to hlavně co se týká počtu osob nebo účtů, které zobrazily, okomentovaly nebo reagovaly na naše posty, nebo třeba demografické a další údaje, které nám mohou pomoct lépe pochopit, kdo nás rád sleduje a jak na nás reagujete. Více informací najdete přes vaše uživatelské účty a také tady https://cs-cz.facebook.com/about/privacy a tady https://help.instagram.com/519522125107875/?maybe_redirect_pol=0
  3. Na našem webu také používáme analytický nástroj Facebook pixel, díky kterému dokážeme kvalitněji porozumět akcím, které návštěvníci na našem webu provádějí, lépe nastavit relevantní reklamy na síti Facebook nebo měřit jejich účinnost. Facebook pixel sbírá údaje z formuláře k prodeji lístku na našem webu a může tato data spojit nebo propojit s vaším uživatelským účtem. Nastavení reklam v rámci sociální sítě Facebook můžete upravit v rámci svého uživatelského účtu.

Cookies

  1. A jsme u těch proklatých cookies. Používáme je ale hlavně proto, aby web šlapal jako hodinky, váš uživatelský zážitek z našeho webu byl bezchybný a my se uměli přizpůsobit vašim preferencím. K tomu používáme tyto druhy cookies:
    • Nezbytné cookies (aby web opravdu fungoval)
    • Statistické cookies (těmi měříme návštěvnost a pomáhají nám také chápat chování návštěvníků, a abychom tak mohli web neustále vylepšovat);
    • Marketingové cookies (ty nám pomáhají třeba přizpůsobit vám reklamu na míru a aby se vám zobrazovala jen taková, která pro vás dává smysl)
  2. Nezbytné cookies jsou fakt nezbytné, pokud byste je přes nastavení prohlížeče odmítli, náš web nebude dost dobře fungovat a sesype se jak domeček z karet.
  3. U všech ostatních typů cookies už ale potřebujeme váš souhlas. Ano i u těch statistických, které nám pomáhají chápat, co vás zajímá a jak se vám s naším webem pracuje. Je to pro nás důležitá zpětná vazba, díky které můžeme web neustále vylepšovat. A i když mohou znít marketingové cookies otravně, vězte, že díky nim můžeme upravit naši reklamu tak, aby se vám zobrazovalo opravdu jen to, co vás fakt zajímá.
  4. To, jaké cookies můžeme či nemůžeme používat lze nastavit jednak prostřednictvím cookie lišty, tak i přes váš prohlížeč. Více informací o cookies najdete třeba tady: https://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html. Krom toho další informace především o cookies třetích stran a způsobu vypnutí i na této stránce: http://www.youronlinechoices.com/cz/.
  5. Změnit toto nastavení můžete opět přes vyvolání cookies lišty přímo , případně i přes svůj prohlížeč.
  6. Některé údaje můžeme předávat i mimo území EU, a to na základě dohod s níže uvedenými poskytovateli služeb.
  7. Cookies používáme hlavně od těchto zpracovatelů:
  • Služba Google Analytics, Google Ads, Doubleclick a YouTube, provozovanou společností Google Inc. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • společností Facebook Inc. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu s jejich pravidly používání cookies, dostupnými na https://www.facebook.com/policies/cookies/#.
  • službou SoundCloud, provozovanou společností SoundCloud Global Limited & Co. KG. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://soundcloud.com/pages/cookies

 Přehled všech cookies, které používáme na webu, najdete na samostatné stránce. 

 

Kdo může být do zpracování zapojen

  1. Abychom na to zpracování nebyli úplně sami, pomáhají nám s tím tyto společnosti nebo služby:
  • poskytovatel služby webhostingu;
  • poskytovatel cloudu Google disk;
  • poskytovatel softwaru Mailchimp pro rozesílku newsletterů a mailů;
  • poskytovatel účetního portálu Pohoda;

a případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které můžeme v průběhu zapojit.

  1. Kromě těchto pomocníků zpracovávají některé vaše údaje také prodejci lístků, kteří jsou také správci vašich údajů. Jejich zásady zpracování osobních údajů najdete vždy na jejich webu.

 

Vaše práva

  1. Vaše práva na ochranu soukromí samozřejmě maximálně ctíme. Takže pokud by se vám cokoliv ohledně zpracování vašich osobních údajů nezdálo, dejte nám určitě hned vědět na promotion@heartnoize.cz.
  2. Kromě toho také mějte na paměti, že máte ohledně svých osobních údajů celou kupu práv, a to konkrétně:
  • odvolat svůj souhlas; chtít po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, případně požadovat i omezení zpracování; chtít po nás výmaz těchto osobních údajů (pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů nebo by jejich výmaz byl v rozporu s našimi oprávněnými zájmy); požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; vznést námitku proti zpracování, pokud je zpracováváme na základě oprávněného zájmu; obrátit se v případě jakýchkoliv pochybností na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně i na soud.

CONTACT US

Heartnoize Promotion s.r.o.
promotion@heartnoize.cz
+420 774 580 138

Bořivojova 834/71, 130 00 Prague
IN: 09662278
VAT: CZ09662278

Instagram
Facebook
Víc kouře

NEWSLETTER